Hohohohoho, dat is gieren: Gordon wil weer naar Songfestival

04-10-2012 21:16

Hoewel Gordon als eens een poging deed om het Eurovisie Songfestival te winnen, is de zanger nu vastbesloten om dat nog een keer te doen. Alleen niet voor Nederland. Gordon wil met zijn LA The Voices uitkomen voor Zwitserland.

De Zwitserse televisie houdt ieder jaar een open inschrijving voor het liedjesfestival. “Ik werd erop geattendeerd dat Zwitserland op deze manier te werk gaat en aangezien de TROS bijna zeker met Anouk aan de slag gaat was dit de enige gelegenheid voor mijn band om aan dit muziekspektakel mee te doen”, aldus Gordon. “We hopen natuurlijk vurig dat we door de voorselectie komen en voor Zwitserland uit mogen komen, zo heeft Nederland misschien twee kansen om eens de finale te bereiken.”

“We zullen vanzelfsprekend onze afkomst nooit verloochenen ,maar het gaat ons uiteindelijk om de erkenning buiten onze eigen grenzen en dit is een unieke kans”, besluit de zanger.

Malmö
Eind oktober wordt bekendgemaakt welke 9 finalisten in de grote finale in Zwitserland mogen optreden, op 15 december 2012.

Het festival wordt op 18 mei in Malmö in Zweden gehouden.