Bladen

Waar zijn de lekkere wijven?

03-12-2012 16:32

De komende dagen kan er bij Q-music gestemd worden op het lekkerste wijf van Nederland. Er is alleen een klein probleem in de verkiezing van ‘Het lekkerste wijf om kwart voor vijf’. De lekkerste wijven van Nederland zijn niet genomineerd. Wie wel? Onder meer twee verlepte hoeren en een matige presentatrice annex moeder.

Waarom konden Merel Westrik, Nicolette van Dam en Ouwe Hoeren Louise en Martine Fokkens op de meeste stemmen rekenen uit een shortlist van 30 vrouwen? Dat komt omdat de chicks op de lijst van Q-music allemaal een sterke persoonlijkheid moeten hebben, ‘brutaal, ondeugend en uitdagend zijn, iets te vertellen en bereikt hebben’.

Lekkere persoonlijkheid?

Zie je op de foto iets van een sterke persoonlijkheid? Heb je ooit een paar borsten gezien die veel te vertellen hebben? Waarom kan een lekker wijf niet gewoon een lekker wijf zijn? Niets meer, niets minder. Geen engagement, geen mening over de ozonlaag en niet betrokken bij hulpeloze negerbabytjes in Afrika. Het kan zo simpel zijn. Een goed lichaam en een mooi hoofd. Zoveel is dat toch niet gevraagd?

Daarom hebben wij een alternatieve lijst gemaakt. Met tien wijven die lekker zijn. Zonder mekkerende hoeren of matig gelukte presentatrices. Gewoon. Lekkere wijven. Tien stuks.

1 Doutzen Kroes

2 Geraldine Kemper

3 Hanna Verboom

4 Chantal Janzen

5 Sylvie Van der Vaart

6 Yolanthe Cabau van Kasbergen

7 Fatima Moreira de Melo

8 Ingelise de Vries

9 Lauren Verster

10 Eva Jinek