Travolta weer aangeklaagd door ex-vriendje

04-12-2012 10:13

Ai, daar gaan we weer. John Travolta heeft het al jaren moeilijk met zijn geaardheid. Of: de pers heeft het er al jaren moeilijk mee. Travolta is namelijk gewoon gelukkig getrouwd en werd twee jaar geleden zelfs weer vader (beide met een vrouw). In juli werd de acteur echter aangeklaagd door een masseur, die claimde door Travolta te zijn aangerand. Een andere, wederom anonieme masseur, vond daarna ook de moed aangifte te doen. Er kwam zelfs een spannend boek over de zaak uit; You’ll Never Spa in this Town Again, maar de zaak werd later ingetrokken.

Maar daar blijft het niet bij. De voormalige piloot van Travolta, Doug Gotterba, vertelde vorige maand zijn verhaal in de National Enquirer. Hij sprak uitgebreid over zijn geheime relatie met de acteur, en ontving vervolgens een dreigbrief van Travolta’s advocaat. Hier schrok Gotterba nogal van. In de brief stond dat hij de geheimhoudingsovereenkomst had geschonden die hij in ’87 getekend had. Dit is volgens Gotterba helemaal niet waar; hij heeft helemaal nooit iets getekend. Gotterba vond de dreigbrief gemeen en klaagt het team van Travolta nu dus aan.

Travolta & co.  noemt de situatie ‘nonsens’ en ‘belachelijk’. Ze schilderen Gotterba af als de zoveelste loser die zijn 15 minutes of fame via de beroemde acteur acteur probeert te halen. Ze verwachten de zaak snel afgehandeld te hebben, zodat John, zijn vrouw en de kinderen weer verder kunnen.