Bladen

Waldemar Torenstra vindt minnares ‘geile gedachte’

13-12-2012 13:23

Waldemar Torenstra is ‘megatevreden’ met zijn vrouw Sophie Hilbrand, maar een minnares erbij vindt hij wel een geile gedachte. Dat zegt hij in een interview met het AD.

De acteur is te zien in de de nieuwe serie Divorce over echtscheidingen. In het echte leven hoeft hij daar niet over na te denken. Om dat zo te houden zorgt hij ervoor dat hij spanning en romantiek in zijn relatie met Sophie Hilbrand houdt. “Je wilt niet alleen getrouwd zijn met de moeder van je kinderen, maar ook met een lekker wijf”, zegt hij. “Samen zijn, elkaar herinneren aan waarom je elkaar in de eerste plaats leuk vond”, dat is belangrijk, weet Waldemar. “Daarom gaan we met z’n tweeën in een mooi hotel in Amsterdam zitten.”

Geile gedachte
Toch kan hij zich wel inleven in zijn nieuwe rol. “Ik kan me theoretisch voorstellen dat je in de toekomst wakker wordt en dat je het anders wilt zoals die gasten in Divorce. Een minnares erbij is best een geile gedachte, maar het idee dat ik nog een vrouw aandacht en gezelligheid moet geven: geen haar op mijn hoofd.”

ANP/DeJaap