TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Verkrachting en moord op Indiase studente was gepland

Groep mannen wilde voor de lol eens vrouw verkrachten en afslachten

De groep mannen die in India een 23-jarige fysiotherapiestudente hebben verkracht en gemolesteerd, waren er bewust op uit iemand te verkrachten en vermoorden. Dat staat volgens het internationale persbureau Reuters in het politiedossier. 

In het dossier staat nauwkeurig beschreven hoe de vijf mannen tijdens een gezamenlijke maaltijd op het idee kwamen om voor de lol een vrouw te verkrachten en te vermoorden.

Samen met nog een zesde. minderjarige, dader stapten ze in het busje van de hoofdverdachte. Met dit busje bracht hij overdag kinderen naar school.

Na enige tijd te hebben rondgereden stuitten ze op het slachtoffer. Zij was in gezelschap van een vriend en op zoek naar vervoer na afloop van een bioscoopbezoek.

Gemarteld

Eenmaal in het busje werden het slachtoffer en haar vriend gemarteld. Ze werden onder andere geslagen met een metalen pijp die ook in de vagina van het slachtoffer werd gestoken. Hierdoor raakte het slachtoffer zo zwaar gewond dat een deel van haar darmen werd geamputeerd en door de verdachten uit het lichaam getrokken.

De vrouw werd herhaaldelijk door de mannen verkracht terwijl één van de andere verdachten bij toerbeurt het busje bestuurde.

Bewijsmateriaal

Uiteindelijk werden beide slachtoffers zwaar gewond en hevig bloedend uit het busje gegooid en werd nog geprobeerd om over het verkrachtingsslachtoffer heen te rijden. Dit mislukte omdat de zwaargewonde man zijn vriendin op tijd kon wegtrekken.

Qua bewijsmateriaal zit het tijdens de rechtszaak wel goed: de hoofdverdachte droeg nog gewoon een shirt dat onder het bloed van het slachtoffer zat toen hij door de politie werd opgepakt.

Verder zijn er zo’n 80 getuigen, DNA-matches, videobeelden, bewijsstukken met bloed, bekentenissen, gestolen goederen van de slachtoffers die in bezit waren van de verdachten en de belastende gegevens van de mobieletelefoonzendmasten.

De vijf mannen kunnen allemaal de doodstraf krijgen. De zesde verdachte wordt apart berecht omdat hij minderjarig is.

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.