Bladen

Dries Roelvink ligt krom voor zijn huis

11-04-2013 15:12

U dacht dat Dries Roelvink het leuk vond om overal in een gele zwembroek een moppie te komen zingen? Niks van waar. Hij heeft het geld keihard nodig. Dat vertelt Dries zelf tegen website bekendeburen.nl. Sinds de relatie met zijn ex-vrouw Lucienne over is, moet hij voor twee huizen opdraaien. En dat is geen sinecure. “Het is zo zo langzamerhand een nagel aan mijn doodskist. Ik zou willen dat het vandaag nog wordt verkocht”, aldus de zanger die het hele huishoudboekje opengooit op de site.

Gezelliger

Roelvink kocht in 2005 een huis in Landsmeer voor 240.050 euro en liet er twee hypotheken op vestigen voor totaal 317.646 euro. Sinds de breuk huurt Dries een huis in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Zijn ex woont nog in de eengezinswoning in Landsmeer, maar Dries draait voorlopig op voor de hypotheeklasten van 1800 euro per maand. “Als die wegvallen wordt mijn leven financieel gezien toch even wat gezelliger”, zegt Dries.

Volgens Dries valt zijn ex weinig te verwijten. “Ook zij wil wel een ander huis. Maar ja, dan moet er wel een koper komen opdraven. Het vervelende voor mij is dat ik ook nog eens opdraai voor de hypotheeklasten van 1800 euro per maand.”

Klotecrisis

In de huidige economische situatie zou het nog wel eens lastig kunnen worden om een koper te vinden. Dat betekent dat u en ik voorlopig nog niet van Dries en zijn gele zwembroek verlost zijn. Klotecrisis.