Bladen

Bladenoverzicht: Genaaid door Gordon en Naomi zwanger van Sven?

15-05-2013 14:06

Genaaid door Gordon

Niet alleen zijn oude strijdmakkers LA The Voices voelen zich door Gordon genaaid, ook Tjeerd en Lennard Ossendrijver vinden dat ze door de zanger gepakt zijn. Zij betaalden tienduizend euro voor een optreden van Gordon en die vier anderen. Door de ruzie bleef het tot het allerlaatst onduidelijk of de heren zouden verschijnen. Uiteindelijk kwam alleen Gordon, maar daar nemen de Ossendrijvers geen genoegen mee. “Als je een BMW bestelt, ga je toch ook niet akkoord met de levering van een Daihatsu,” aldus de twee horecabazen in Party.

Naomi zwanger?

Volgens Privé kan hockeyinternational Naomi van As ieder moment zwanger worden van haar vriend Sven Kramer. Nu ze langdurig geblesseerd is aan haar knie zou het tijd zijn voor die ‘langgekoesterde kinderwens’. Eén ding weet het blad zeker: het kind wordt een uitstekend ijshockeyer.

Levensgevaarlijk afvallen met Patty Brard

Patty Brard zette haar leven op het spel om slank voor de dag te kunnen komen. In Story vertelt Patty dat ze in het verleden geregeld naar een Belgische arts toog die haar kruidencapsules gaf waarmee ze in een mum van tijd kilo’s afviel. “Ik transpireerde constant en kreeg er hartkloppingen van”, aldus Patty. “Ik nam torenhoge risico’s door ze te slikken.”

Connie kist voor zichzelf

In tegenstelling tot die andere showbizzdiva, Patricia Paay, doet Connie Breukhoven het tegenwoordig rustig aan. Liever oma dan diva. Haar jazzalbum heeft ze uit de winkel gehaald, interviewaanvragen worden afgewezen en fotoshoots doet ze niet meer. Weekend schijnt te weten waarom. Eventuele toekomstige partners zouden het moeilijk vinden dat ze met Connie meteen één van de bekendste vrouwen van Nederland aan de haak zouden slaan. Dus kiest La Breukhoven tegenwoordig voor de anonimiteit.

Zomerproblemen voor Britt Dekker

Britt Dekker is wel toe aan een vriendje, maar daar zal het deze zomer waarschijnlijk niet van komen. Ze heeft weliswaar het gevoel dat ze goed in de markt ligt, maar het is lastig om een leuke jongen te ontmoeten. Zeker in de zomer. “Ik val op boeren, en die kom je niet vaak tegen op het strand,” vertrouwt ze toe aan Story.

Jonge versie

Irene van de Laar heeft een nieuwe vriend. Weekend wist de twee op de gevoelige plaat te leggen. Het gaat om een ‘vooralsnog onbekende man’. Het enige dat het blad erover kan zeggen is dat het een jongere versie van haar ex Wessel van Diepen lijkt te zijn.