Bediening Taco Bell grijpt naar tieten klant in ruil voor gratis taco

28-06-2013 10:35

Een medewerker van de Taco Bell in het Amerikaanse Fargo wordt beschuldigd van aanranding. Austin James Brady (20) zou tijdens zijn werk in de drive-in aan borsten van klanten hebben gezeten. Een vrouw beweert dat ze als tegenprestatie een taco aangeboden kreeg.

Een vrouw zei tegen de politie dat Brady met haar auto uit de rij voor de drive-in moest komen omdat haar eten nog niet klaar was. “Oh, je bent zo knap”, fluisterde hij de vrouw in terwijl hij met de ene hand haar maaltijd overhandigde. Met zijn andere hand zou hij in haar voorgevel hebben geknepen.

Een van de medepassagiers zag wat er gebeurde en schreeuwde dat de vrouw weg moesten rijden.

Gratis taco

Bij thuiskomst praatte het slachtoffer met een kamergenoot. Die had een maand terug bij dezelfde Taco Bell ook iets raars meegemaakt. Brady zou na een vergelijkbare truc bij de vrouw en een medepassagier in de auto zijn gesprongen. Nadat ook haar borst door Brady was betast, trapten ze de medewerker de auto uit.

De man zou hebben geprobeerd te boel te sussen door gratis taco’s te beloven.

De verdachte ontkent alles, meldt de plaatselijke krant The Forum of Fargo-Moorhead. Brady zou de klanten sowieso met geen vinger hebben aangeraakt.

Quesadilla

Ook hadden de vrouwen in kwestie volgens hem bijna geen kleren aan, gooide een van de dames een pen naar zijn hoofd en eisten ze dat Brady eten zou uitdelen. De man zou een quesadilla hebben weggegeven om van de vrouwen af te komen.