Vrouw heeft te grote tieten voor baan

10-07-2013 10:05

Voor Josie Cunningham is het niet snel te brutaal. De inmiddels rondborstige brunette haalde zich een tijd terug de woede van heel Groot-Brittannië op de nek door op kosten van het ziekenfonds een borstvergroting te laten uitvoeren. Maar het kon nog erger.

Ze zou gepest worden met haar platte voorgevel en dat was reden genoeg voor volledige vergoeding. Dat het haar wel erg goed uitkwam als aanstormend fotomodel, viel bij veel Britten verkeerd.

Nu doet Josie er een schepje bovenop. Ze zegt in een sociaal isolement te zijn gekomen en wil nu een borstverkleining.

Uiteraard mag de belastingbetaler dat van haar weer gaan ophoesten.

In Closer Magazine vertelt Josie waarom het haar wel logisch lijkt dat de ziekenfonds weer bijspringt. “Ze zijn zo groot, het is gewoon beschamend. Ik kan er ook geen werk meer door krijgen, er is te veel negativiteit geweest rond mijn borsten.”

Dat een hoop mensen geen vergoeding krijgen voor veel zwaardere ingrepen, doet de 23-jarige niet zo veel. “Sorry hoor, maar ik bepaal niet wie er wel en niet geholpen wordt. Wel zielig natuurlijk voor die mensen.”

Overigens is het hele verhaal over het niet kunnen vinden van werk twijfelachtig. Josie duikt her en der op in mannenbladen en op websites. In de meeste gevallen maakt ze niet bepaald een geheim van haar nieuwe rondingen.

BuzzO