Bladen

FC Twente wil Grolsch dumpen als ‘dure sponsor’

19-11-2013 08:19

Hier is ie weer uw ochtendgebed.

Bitcoin wordt mogelijke betaalmiddel

Ja, het kan gaan gebeuren. Wij, het internetvolk, hebben straks onze eigen virtuele munt. Bitcoin zou wel eens een wettig betaalmiddel kunnen worden. Nooit meer last van Centrale Bankiers met moodswings die het financiële ecosysteem in de greep houden!

De schat van Sipko

Rabo-bank bobo Sipko Schat is een van de meest schijnheilige bankbestuurders die we kennen. De man trok een heilig smoeltje toen het Libor-schandaal bekend werd, maar bleek achteraf zelf een van de verantwoordelijke architecten te zijn van de oplichterij. Nu hebben plaatselijke RABO-bankbaasjes de bestuurder weggestuurd. Schat laat nu een ’onafhankelijke derde’ partij bepalen welke vertrekregeling hij krijgt. Die zal hoog zijn, niet omdat hij een hypocriet mannetje is, maar omdat er gênante jurisprudentie bestaat voor gouden handdrukken voor falende krijtstrepen.

Pele maakte 34-jaar geleden zijn 1000 goal

Waarom de NOS daar nu aandacht aan besteed is een raadsel, maar vergeten moeten we het nooit.

Grolschveste wordt mogelijk Jupiler-Arena

Wat krijgen we nou? Hebben FC Twente en Grolsch ruzie over de hoogte van de bierprijs in het stadion? Ja, en is die ruzie is zo hoog opgelopen dat FC Twente een rechtszaak is gestart? De rechtbank in Almelo doet vandaag uitspraak in het kort geding tussen FC Twente en de bierbrouwer. De club wil dat Grolsch binnen marktconforme normen gaat leveren. Als dat niet gebeurt, overweegt FC Twente de Grolsch Veste droog te leggen. De club schermde twee weken geleden voor de rechter met aanbiedingen van brouwers Amstel en Jupiler, die de club op jaarbasis tussen de drie en vier ton zouden schelen.

And now for something complete exclusive

Monty Pythons Flying Circus komt terug, althans dat meldt The Sun op haar voorpagina.

Fries kamerlid tegen JSF vanwege geluidsoverlast

Niet het sterkste argument, maar het is er één. Het Friese kamerlid Ruth Jacobi, ooit in de race voor het fractievoorzitterschap van de PvdA, is tegen de JSF omdat niet duidelijk is of het gevechtsvliegtuig te veel bromt in de lucht. zegt ze. Volgens Jacobi is het op dit moment niet duidelijk hoeveel hinder omwonenden van de vliegbases Leeuwarden en Volkel van de JSF zullen ondervinden. ‘Als deze risico’s omtrent het geluid goed in kaart zijn, dan pas kan ik een ja of nee geven’, aldus Jacobi.

Naakt eerbetoon Maryl van der Velden

Is zij dan toch een klassieke PLORK dat willen we weten (Wat een PLORK is, zoekt u maar even op)? GTST-er Marly van der Velden vindt van zichzelf dat ze een mooi lichaam heeft en beschouwt de Playboyshoot als ’eerbetoon.’ We gaan kijken, Mar!

Inzamelingsactie voor Trijntje Oosterhuis

Ze gaat failliet aan haar eigen vrijgevigheid, Trijntje Oosterhuis. Ze stelde voor om 1 euro over te maken voor elke like die ze kreeg op haar Facebook 555-pagina. Oeps, het tellen stopte niet. Rond 22.00 uur stond het aantal likes al op 120.000 likes, waarschijnlijk meer dan ze had voorzien. Op de sociale media wordt Trijntje geprezen om haar vrijgevigheid, maar tegelijkertijd worden er grappen gemaakt. ‘Alle treinen die ik ken gaan failliet #Trijntje #Fyra’, twittert @MalikaChtatou. ‘Binnenkort een inzamelingsactie voor #Trijntje’, grapt @Zandoka.

50 is het getal op de arbeidsmarkt

’It’s not what you know but who you know’ is een cynisch gezegde dat heerst op de arbeidsmarkt. In de wereld van de sociale media geldt dit steeds meer. Hoe meer mensen je kent, hoe beter je je zelf kunt verkopen. HEAO-ers met een mening beweren dat 50 contacten genoeg zijn om jezelf als een olievlek te verspreiden.

Queen Elisbeth wil alleen roze nagellak

Zeldzaam goed artikel over koninklijke nagellak in Huffington Post. Koningin Elisabeth is verschrikkelijk kieskeurig met wat ze op haar nagels laat lakken. Het moet roze zijn. Helaas, zien we het nooit, omdat ze bijna altijd handschoenen draagt.