Binnenland

Kim Holland-stagiaire mag stage alsnog afmaken

15-05-2014 14:54

Karina Hagafiona zal, weliswaar in enigszins aangepaste vorm, haar stage bij Kim Holland voortzetten. Dat is de uitkomst van overleg tussen InHolland, Kim Holland Productions en Hagafiona, nadat de studente een zaak tegen haar school aanspande. Ze was al een maand bezig met haar stage, maar nadat onder andere ThePostOnline erover berichtte, besloot InHolland dat de stage tóch niet aan de normen en waarden van de school voldeed.

Eindproduct verandert

Het eindproduct van de stage zal niet langer een erotische film zijn, maar Hagafiona zal zich enkel op de voorbereiding daarvan richten. Zo zal ze een doelgroepanalyse maken, een distributieplan maken en een script schrijven. De erotische film zal zij later, na de stage, alsnog gaan maken met het eindproduct van haar stage.

Hagafiona zegt tegen ThePostOnline blij te zijn met de uitkomst. “Ik had niet verwacht dat we er samen nog uit zouden komen. Ik ben enorm blij, ook omdat ik nu geen studievertraging oploop. Dat mijn eindproductie er nu iets anders uit komt te zien, is prima. Ik kan het later in mijn eigen tijd en onder mijn eigen naam alsnog uitbrengen. Misschien is dat zelfs wel beter. Ik ben tevreden.”

Ook Kim Holland is opgelucht dat de zaak nu kan worden afgerond en dat Karina haar stage kan voortzetten. “We kunnen nu alsnog gaan zorgen dat Karina haar dromen kan verwezenlijken, en dat is waar de stage – en al het gedoe – om is begonnen. Ik ben vooral voor haar erg blij met deze afloop.”

Lees ook:
Kim Holland:’Dit draait puur en alleen om het imago van InHolland’ 
Kim Holland-stage was al een maand bezig
Kim Holland-stagiaire spant zaak aan tegen InHolland
Doekle Terpstra: Erotische sector heeft respect niet hoog in het vaandel staan