Paul McCartney te ziek voor optreden

22-05-2014 09:59

Paul McCartney moet helaas weer een optreden afzeggen vanwege ziekte. Volgens Billboard gaat het om de show die hij op 28 mei zou geven in de Zuid-Koreaanse stad Seoul.

De website meldt dat er momenteel gekeken wordt naar een nieuwe datum. De 71-jarige McCartney heeft een virus opgelopen. “Paul voelt zich nog steeds niet beter en dit concert afzeggen, is helaas onvermijdelijk”, aldus een woordvoerder. De artiest laat in een reactie weten dat hij het vervelend vindt om het optreden te cancellen. “Ik keek er heel erg naar uit om voor het eerst in Zuid-Korea op te treden, het spijt mij dat ik mijn fans moet teleurstellen. Ik hoop dat ik het snel over kan doen.”

Eerder was al op de officiĆ«le website van de wereldberoemde artiest te lezen dat hij zijn optredens vorige week in Tokio uit moest stellen. “Ik werd vrijdag geveld door een virus en na een bezoek van de dokters kreeg ik te horen dat ik beter niet kan optreden. Het spijt me erg voor al mijn fans, omdat ik erg uitkeek naar het concert.”

(BuzzE)