Weer racistische video Bieber opgedoken

04-06-2014 07:48

Er is nog een video opgedoken waarin Justin Bieber zich vergrijpt aan racistische grappen. In de video waarop de Britse tabloid Sun de hand heeft weten te leggen verandert de zanger zijn hit One Less Lonely Girl in One Less Lonely Nigger, zo meldt de New York Daily News.

Op de beelden is volgens de Sun te zien dat Bieber giechelt nadat hij refereert aan moord en hij heeft het over lid worden van de Ku Klux Klan. Het is de tweede video binnen een week tijd waarin Bieber zich te buiten gaat aan racistische taal. Zondag bood de zanger nog excuses aan nadat er een video opdook van een 15-jarige Bieber die aan een vriendinnetje vraagt waarom donkere mensen bang zijn voor kettingzagen. “Als kind begreep ik de kracht van bepaalde woorden en hoe ze pijn kunnen doen niet”, zei hij zondag.

Ondanks dat hij jong was, vertelt een bron aan de Sun dat er toch iets mis moet zijn met de ster. “Het laat zien hoe Justin zich opstelt ten opzichte van zo’n gevoelig onderwerp. Normale kinderen maken zulke grappen niet. De camera liegt niet, dit is de echte Justin.”

De zanger zelf zegt toch echt tot inkeer te zijn gekomen. “Wees vriendelijk en liefhebbend. Het is een geweldige manier van leven”, meldde hij dinsdag nog op Twitter.

(BuzzE)