Voorbij het eigen gelijk
 
 
Nieuws

Mensen verbranden levend bij ongeval, omstanders filmen

In de Amerikaanse stad Dallas zijn twee mensen levend verbrand nadat hun auto in brand vloog bij een ongeval. De vele getuigen van het voorval hielpen de slachtoffers echter niet, ze waren te druk met het filmen van het ongeluk. Dit meldt een politieman die ook getuige was en tevergeefs probeerde mensen over te halen te helpen.

De agent zegt tegen de Huffington Post: “Ik zag ze letterlijk gecremeerd worden”. Hij vroeg de omstanders of zij brandblussers hadden, maar merkte tot zijn ontsteltenis dat niemand reageerde omdat ze te druk waren met de camera van hun telefoon. “Ik walgde ervan”, aldus de agent.

“Iemand sterft voor je ogen, en plaats van eerste hulp te verlenen, ga je staan filmen”, zei de agent. “Dan is er iets mis met je prioriteiten”.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.