Meisje stuurt naaktfoto naar eigen vader

10-07-2014 11:10

Een Amerikaans meisje is viraal gegaan, nadat ze per ongeluk een naaktfoto van zichzelf naar haar vader stuurde. Zijn woedende reacties deelde ze vervolgens met haar volgers op Twitter en Instagram.

Gawker weet te melden dat de dame Nyjah heet. Het verhaal begint met de vraag die ze op Twitter post: “OMG hoe moet je een sms terugroepen!!” In de volgende tweet schrijft ze: “Ik heb net een naaktfoto naar mijn vader gestuurd.” Die was voor haar vriendje bedoeld, meldt ze er voor de zekerheid bij.

Met onder meer screenshots van haar telefoon houdt ze haar volgers op de hoogte: haar vader probeert Nyjah voortdurend te bellen en stuurt boze sms’jes. “Dit is zo gĂȘnant”, twittert ze, en: “Ik stuur nooit meer een naaktfoto!” Op Instagram plaatst ze ook video’s van haar vader die op de deur bonkt van de badkamer waarin ze zich heeft opgesloten.

De vergissing van Nyjah is een enorme hit op Twitter. Voor mensen die denken dat het een grap is, schrijft ze: “Ik kan dit niet verzinnen. Dat is mijn echte vader en dit is een echte rotsituatie.” Met een grapje maakt ze duidelijk dat het wat haar betreft erg uit de hand gelopen is: “Jullie moeten rustig worden, het is maar Twitter.”