Binnenland

Niet langer gezocht: agressieve, egoïstische blanke babyboomer (m) die zwangere vrouw om niets in buik stompt

26-05-2015 17:55

Gezocht Gevonden: zuur kijkende blanke man in de babyboomleeftijd. Signalement: wat alle babyboomers hebben, dus stomme bril met zogenaamd kek montuur, spencer over overhemd en saai fleecejasje (al dan niet uniseks).

De man stompte op 23 april jongstleden rond 17:00 uur in een tram op de Grote Markt te Den Haag een zwangere vrouw in haar buik omdat zij eerst de tram wilde uitstappen voordat de babyboomer mocht instappen. Terecht, want babyboomers moeten gewoon geduldig wachten tot iedereen uit de tram is gestapt alvorens zij mogen instappen.

Het is goed mogelijk dat deze babyboomer er werkelijk van overtuigd is dat hij altijd en overal recht op voorrang en privileges heeft, dit omdat babyboomers vrijwel zonder uitzondering extreem narcistisch en egoïstisch zijn en er hun hele leven voor hebben gezorgd dat ze er zelf goed bijzitten, op kosten van de generaties na hen. Dat anderen alles moeten inleveren (zoals zwangere vrouwen het recht op uitstappen moeten afstaan) ten goede van de babyboomers noemen ze ‘solidariteit’. Wie daar niet aan meewerkt is al snel een publieke vijand en moet om ‘de toon van het debat’ denken en/of heeft er zelf om gevraagd als het op mishandeling, molestatie of standrechtelijk executeren aankomt. Dit heet ook wel ‘fatsoen’ in het bargoens dat babyboomers bezigen.

Het is onbekend of deze babyboomer vaak Joop.nl leest.

Update: babyboomer in kwestie heeft zich bij politie gemeld.