Opinie

Bonusquote: 20.000 meisjes tussen 11 en 17 gruwelijk verminkt, feministes zwijgen

19-07-2015 12:18

 

In Groot-Brittanië is het elk jaar in de zomer ‘cutting season‘: islamitische, Somalische meisjes tussen de 11 en 17 jaar worden dan naar Somalië gevlogen zodat een oude man, uiteraard uit naam van vrede, respect en tolerantie, hun vagina voor de rest van hun leven gruwelijk kan verminken opdat de in de islam zo belangrijke gelijkwaardigheid tussen man en vrouw extra kan worden benadrukt. Gelukkig is het naar Somalië vliegen van Britse onderdanen om daar hun vagina inclusief clitoris aan gort te laten snijden verboden onder de Britse wet.

Maar om nou te zeggen dat er veel tegen wordt gedaan, nee. U zult begrijpen dat dit erg gevoelig ligt omdat zomaar optreden tegen het gruwelijk voor het leven verminken van jonge meisjes ‘islamofoob’ en ‘respectloos’ is. Om nog maar te zwijgen over ‘racisme’, ‘discriminatie’ en uiteraard ‘het in de kaart spelen van Ukip’. Trouwens, een aan gort gesneden kut hebben, is dat niet juist een ‘symbool van individuele vrijheid en vrije keuze’? Hmmm?

En die altijd op social media zo actieve dramfeministes dan? Die blijven doodstil. Die hebben het véél te druk met het bestrijden van het echte kwaad, zoals Tim Hunt die zomaar vrouwonvriendelijke opmerkingen maakt. Want dat is pas echt gruwelijk, daar kan geen verroest mes in de onverdoofde vulva van een 12-jarige tegenop natuurlijk.

Verder lezen over deze barbaarse vorm van vrouwenmishandeling kan natuurlijk op de VARA-ledenblogsite Joop.nl en uitgebreid in de Volkskrant.