Binnenland

Indhira Diana bedreigt Teun Voeten: ‘Trek maar lering uit hetgeen Theo is overkomen’

29-12-2015 12:49

 

“Diana Indhira <[email protected]>

Beste mr. Teunvoeten,

Dit is geen antwoordt, aangezien u z.g. uw moerstaal machtiger bent, dan zou u het nuttiger moeten gebruiken. i.p.v. mensen te gaan provoceren en het op de man gaan spelen. het deert mij niet, hetgeen u schrijft. Het gaat erom dat de boodschap is overkomen en ik roep mijn afro-gemeenschap op om aangifte tegen u te doen of Die mr. van Eer en herstel, mocht u hiermee doorgaan. Harry v. Bommel heeft geen beroep op u gedaan, dus nogmaals waar bemoeit u zich
mee.

Ik zou maar gauw lering uit trekken hetgeen Theo is overkomen, bent u zich niet van bewust dat wij in een andere tijd zijn. Dit is de goden verzoeken.

U gaat u zomaar in een probleem mengen, dat u niks aangaat en die al achter de rug is. Nogmaals als u aandacht vraagt voor uw belabberde boeken, anders waren zij bekend, neemt u dan contact op met AT5, Bruna en Dhr. van Bommel.

Succes met uw schrijverij.

Vriendelijke groet,

I. Diana

Ps. Degene die radio uitzendingen hebben, willen jullie hier aandacht aan deze gek schenken. Bv. zijn mail adres op te noemen en belichten waar het over gaat, dan zien onze mensen dat je deze racisten nog heb. Ze zijn niet allen met Hitler mee gegaan het graf in, dus weest alert afro-gemeenschap. Hij kan zijn boeken niet eens aan de straatstenen verslijten, dus mr. is aandacht geil en geen inkomen, anders had deze man zich hier niet mee bemoeit. Misschien kan dhr. v. Bommel wat aan hem doneren van zijn boeken opbrengst. Wij laten ons niet uit het veld slaan door dit soort racisten en gaan door.”

 

Bovenstaande dreigementen zijn een reactie op deze ludieke oproep door schrijver Teun Voeten. En dit is slechts één van de reacties die Teun Voeten ontving.

 

Screen Shot 2015-12-29 at 12.46.11