Buitenland

SCHOKKEND: ‘Strikte instructies Duitse politietop om misdrijven vluchtelingen niet te melden’

09-01-2016 13:22

 

” BILD onthult wat de Duitse autoriteiten onder de pet houden, en waarom de politie lang niet altijd de hele waarheid vertelt.

Een politieagent uit Frankfurt verklaart: “Dossiers van misdrijven die worden gepleegd door daders met een buitenlandse afkomst die terecht komen bij onze balie worden onmiddellijk terzijde geschoven. Er zijn strikte instructies van de politietop om geen melding te maken van misdrijven die worden gepleegd door vluchtelingen. Alleen als het gaat om directe verzoeken van de media kan het worden gemeld.”

De woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken in de deelstaat Hessen geeft toe dat “de leiding van de persafdeling wordt geadviseerd voorzichtig te zijn met het benoemen van vluchtelingen omdat extreem-rechts het anders kan misbruiken om selectief sentimenten op te stoken tegen hen die bescherming zoeken.”

Ook in Nordrhein-Westfalen kent men dezelfde instructies: incidenten in en om asielzoekerscentra mogen niet worden gemeld, tenzij het azc is aangevallen door neo-nazi’s. Ook in andere deelstaten kent men deze instructies.

In 2015 waren er volgens de minister van Binnenlandse Zaken in deelstaat Saxen maarliefst “1006 aanvallen en misdaden tegen de menselijke vrijheid in asielzoekerscentra, inclusief elf gevallen van doodslag of moord.”

Slechts drie(!) van deze misdaden zijn ook bekend gemaakt. Acht gevallen van seksueel misbruik en verkrachting, waarbij voor een deel kinderen slachtoffer werden, verdwenen in de doofpot.

Bij moord en doodslag (in asielzoekerscentra) wordt uitermate voorzichtig omgegaan met de beschikbare informatie “vanwege bepaalde indentificatierisico’s” en wordt vermelding “volgens afspraak met het OM ernstig beperkt of volledig genegeerd.” ”

 

U las nieuwe feiten over het politiek-correcte leugenachtige bestuur in Duitsland. U las dus niet van Kafka. Of van Orwell. Maar gewoon iets dat gebeurt in Duitsland anno 2016. Een open democratische rechtstaat met een grondwet.

Samenvatting: de Duitse politie moet op last van de overheid zo weinig mogelijk melding maken van misdaden waarbij vluchtelingen zijn betrokken. Ook als het gaat om zeer ernstige misdaden als moord en verkrachting in alsielzoekerscentra, met zelfs kinderen als slachtoffer, moet alles zo veel mogelijk onder de pet worden gehouden. En alleen al in de deelstaat Saxen werden in 2015 in azc’s meer dan 1000 misdaden gepleegd, die vrijwel allemaal (bewust) onder de politiepet werden gehouden.

Als u Duitser bent geldt vanaf heden: de vraag is niet of u paranoïde bent, de vraag is of u paranoïde genoeg bent.