Binnenland

Afgehakt hoofd gevonden langs Amstelveenseweg in Amsterdam

09-03-2016 07:57

Deze morgen is er in Amsterdam een afgehakt hoofd gevonden voor Shisha Lounge Fayrouz langs de Amstelveenseweg. In de nacht van maandag op dinsdag werd er in Amsterdam een uitgebrande auto gevonden met een lichaam zonder hoofd. Het Parool meldt inmiddels dat het lichaam en het nu gevonden hoofd beide van ene Nabil Amzieb zouden zijn.

Het slachtoffer, een 23-jarige man is een bekende van de politie. De uitgebrande Caddy stond als gestolen aangemerkt.

Het hoofd was zo bij de Shisha Lounge geplaatst dat het leek alsof het “naar binnen keek”. Bij het hoofd werd ook ‘een blauwe emmer’ gevonden.

‘Verzamelplaats criminelen’

De Fayrouz Lounge staat in het criminele milieu bekend als verzamelplaats voor verschillende criminelen. Een van de groepen die al jaren zijn verwikkeld in de bloedige Amsterdamse onderwereldvete kwam er bij elkaar, zo weet Het Parool. De groep rond criminelen Benaouf A. en Houssime A. verzamelt zich in de shishalounge.

Eerder werd een intimus van beide mannen om de hoek vermoord, nadat hij het waterpijpcafé had verlaten. Onlangs zijn twee andere rivalen van A. en A. veroordeeld tot celstraffen van zeven en acht jaar, omdat ze bij het café iemand zouden hebben opgewacht met als doel die persoon te liquideren.