Policorwatch: Ivoren Toren ‘wetenschappers’ haten zichzelf en u

30-03-2016 13:38

Meteen maar de money shot uit het absurde utopische fantasietje dat vandaag in Trouw staat:

De prijs van de ongastvrije houding ten opzichte van vluchtelingen is echter dat de open samenleving wordt ingeruild voor een gesloten samenleving, die haaks staat op de Europese idealen.

Een aperte leugen, de instroom van overwegend moslims met op zijn best een gebrekkig begrip van, maar waarschijnlijk een hekel aan Europese idealen, dát is wat onze open samenleving bedreigt. De grootschalige import van vrouwenhaat, homohaat, cartoonhaat, onderlinge stammenstrijd en Westenhaat die nu al leidt tot segregatie in AZC’s van homo’s, aanslagen, moorden en eerwraak, dát staat haaks op Europese idealen.

Cultuurpsychologen en genderwetenschappers

Dat weet u. Dat weet ik. Dat weet de onderwijzer, de kapper, de stratenmaker, de IT-er, de winkelier, de accountmanager, de intercedent, de visboer, de buurvrouw, de ober, de garagehouder, de vrachtwagenchauffeur, de verpleegster, uw moeder, haar kat en de yogajuf. Die realiteit is nog niet doorgedrongen bij wereldvreemde mensen die voor hun brood zaken beoefenen als ‘ethiek’, ‘hoogleraar genderstudies’, ‘lector dynamiek van de stad’, ‘hoogleraar integratie en culturele diversiteit’, ‘PvdA-prominent’ (LOL!) en meer van dat soort flauwekul.

Geeft niks, een beetje verwaten-elitair onder elkaar utopisch miemelen moet mogen, wat u. Maar ga dan niet vanaf je ivoren toren, waarbovenop je je morele hoogpaard hebt gestald voor nog beter langs je neus neerkijken op demense, dit soort Deugleugens over ons uitbraken. Het gros van de mensen heeft geen ‘ethiek en duurzaamheid’ gestudeerd of ‘cultuurpsychologie en geestelijke begeleidingswetenschappen’, maar zo opzichtig liegen en jezelf afficheren als Goed Mens, daar trapt men toch echt niet in. Zo achterlijk zijn al die gure xenofoben die, in tegenstelling tot de ondertekenaars van dit epistel, wél de gevolgen van massa-immigratie aan den lijve ondervinden, nou ook weer niet.