Buitenland

Policorwatch: Linkse, Noorse Man Wordt Verkracht Door Asielzoeker. Zijn Reactie Zal U Niets Verbazen

08-04-2016 11:04

Ah, Noorwegen, sociaaldemocratische heilsstaat waar anti-Westers masochisme en zelfhååt horen bij de cultuur als trollen en onwaarschijnlijk oneetbare contrapties met gefermenteerde vis. Karsten Nordal Hauken, die lid is van de Socialistisch-Linkse partij en zich omschrijft als feminist en anti-racist, werd in zijn eigen huis verkracht door een Somalische asielzoeker. De dader kreeg 4,5 jaar gevangenisstraf en werd daarna uitgezet naar Somalië.

Linkse, Noorse feministische mannen kunnen er echter helemaal niet tegen als er recht gesproken wordt. Nordal Hauken voelt zich schuldig over de uitzetting en vreest dat de man die hem, ik herhaal, in zijn eigen huis verkrachtte, een onaangenaam leven in Somalië tegemoet gaat. “Ik zie hem als een product van een oneerlijke wereld, een product van een opvoeding getekend door wanhoop en oorlog,” zo zegt hij. De wereld is oneerlijk, dus Westerse mannen moeten zich maar wat ass rape laten welgevallen. Joe.

Als Westerse mannen kennelijk letterlijk bereid zijn zich te laten naaien en na afloop sorry te zeggen tegen de dader, alleen maar omdat hij als immigrant volgens de linkse zieligheidsdoctrine er nou eenmaal niks aan kan doen, dan valt te vrezen dat Europa echt tamelijk weerloos is, als het er op aankomt. Een heleboel Vikings draaien zich as we speak om in hun graf. Hun nazaten zijn reddeloos verloren.