Buitenland

Policorwatch: Zweeds seksueel geweld door vluchtelingen schuld van Zweedse normen en waarden

25-05-2016 19:26

Zo zout hebben wij de zelfhaat nog nooit gegeten. Maar het staat er toch echt. Omdat de Zweedse politiek ongebreideld asieleisers binnen laat, omdat de Zweedse politie bang is om racistisch genoemd te worden en omdat de Zweedse pers categorisch weigert daderafkomsten en feiten te vermelden, is het land in de greep van een seksueel geweld-epidemie.

Is op zichzelf al erg genoeg maar nu komt de politie met een rapport waarin zij weliswaar erkennen dat de immigranten verantwoordelijk zijn voor de enorme stijging in seksueel geweld (als feiten zelfs voor Zweden niet meer te ontkennen zijn, ga er dan maar van uit dat de hel is losgebroken) maar..waarin zij wel de schuld voor het geweld bij de Zweden zelf leggen.

De ‘Noordse drankcultuur’ zou ervoor zorgen dat migranten zich misdragen, zij zijn niet gewend aan zo veel innemen. En de ‘niet-traditionele man/vrouw rollen’ maken de arme rapefugees ook helemaal in de war. Foei Zweden, FOEI! Zomaar je eigen drink- en m/v-gewoontes niet aanpassen aan die lieve schatten! ja dat komt er dan van, dan worden vrouwen dus aangerand en verkracht. Mag het een weg-met-onsje meer zijn?