Buitenland

Franse kroeg serveert alcohol tijdens ramadan, booslims slaan barmeisje in elkaar

09-06-2016 18:09

In een kroeg te Nice, Frankrijk is een jong barmeisje (moslima) in elkaar geslagen door twee Arabische mannen omdat de kroeg alcohol serveert tijdens de ramadan. Het meisje werd in haar gezicht geslagen en viel op de grond, meldt RT die het weer hebben gelezen in de Nouvel Obs.

Volgens de moslima, die afkomstig is uit Tunesië, “stormden twee mannen binnen, wezen op de flessen alcohol achter de bar terwijl één van hen in het Arabisch zei: ‘Je moet je schamen dat je alcohol serveert tijdens ramadan!’ Een ander zei: ‘Als ik God was had ik je veranderd'”.

De mannen gingen toen weer weg maar één van hen kwam snel daarna weer terug om nog even die mep te kunnen uitdelen.

“Ik heb ook in een Tunesische kroeg gewerkt maar daar heb ik nooit problemen gehad. Ik kan gewoon niet geloven dat in Frankrijk, het land van vrijheid, ik voor dit soort dingen wordt aangevallen”, aldus het barmeisje.

Het hele gebeuren is opgenomen door beveiligingscamera’s dus de politie heeft bewijs voldoende. Ook is bekend wie de aanvallers zijn maar toch is nog niemand gearresteerd.

Twee jaar geleden werd in Nice een bakkerij gesloopt door booslims: de bakker was ‘een slechte moslim’ omdat hij voedsel met varkensvlees zou hebben verkocht.