Policorwatch: D66-coryfee wil multigender-formuliertjes van NS, echte problemen zijn namelijk op

09-06-2016 11:18

Af en toe vliegt er een Vergeten Groente, ooit bekend van realiteitsschuwe elitepartij D66, gierend uit de bocht met een misplaatst tweetje over een non-issue. Vandaag is de beurt aan Lousewies van der Laan. LouseWie? is boos op de NS. Want de NS is een op alle fronten falende en burgerhatende prutsclub, een beetje zoals D66 zelf vraagt m of v in te vullen qua sekse en Lousewies meent dat DAT het probleem is bij de NS. Kijk maar:

Dus dat conducteurs vaker klappen dan opslag krijgen, dat treinen (m/v/Lousewies/anders, nl:…) nooit rijden en dat er geen, ik herhaal GEEN, laat stáán genderneutrale WC’s in sprinters zitten, boeie, DE NS BIEDT GODVERREDOMME BINAIRE OPTIES QUA ONDERBROEKSE INHOUD VAN DEMENSE!!11!1!! De vraag die Lousewies zou móéten stellen, is: waarom wil de NS dat überhaupt weten? Maarja, dat scoort niet lekker bij de bakfietselites die opeens helemaal gender-aware zijn geworden.

Lousewies, en andere binairfobische medemenspersoonindividuen: we hebben meneermensen, en mevrouwmensen. Biologie. Feit. Enkele anomaliën daargelaten. De rest is niet feitelijk, maar een gevoeletje, en dat mag, je mag je meneer voelen als je geen piemel hebt, bijvoorbeeld. Maar voor een soepele bedrijfsvoering van BV Nederland gaan we persoonlijke genderbelevinkjes niet ideologisch uitpluizen op fucking NS-FORMULIEREN. Capiche? Mooi. Zeiken doe je maar op de plee. En geen genderneutrale.