LHBT-asielzoekers krijgen eindelijk bescherming tegen homohaat

11-07-2016 13:22

Omdat onze overheid het heeft behaagd ons land te overspoelen met lieden uit een cultuur vijandig aan de onze, tot grote vreugde en verrijking van terroristen, mensensmokkelaars, AZC-vastgoedverhuurders, asieladvocaten en anderen die goud geld verdienden aan de instroom, zitten we nu met de gebakken peren. Niet alleen zijn de kwaadaardige welkombrigades en hun idiote, naïeve goedebedoelingenhelpers medeverantwoordelijk voor de vele verdrinkingen op de Middellandse Zee en voor de terreurdoden die in West Europa vielen en nog gaan vallen, ook hebben zij een golf van aanrandingen en homohaat over ons afgeroepen.

In Nederland, waar de hekken maandenlang volstrekt ongecontroleerd open stonden voor wie er maar naar binnen wilde, hebben we nu te maken met homoseksuelen die apart moeten worden opgevangen, voor hun eigen veiligheid. We zijn zelfs al zo ver heen, dat onze verantwoordelijk bewindspersoon stas Dijkhoff maandenlang weigerde aparte opvang te faciliteren, omdat dit volgens hem ‘strijdig’ zou zijn met Nederlandse normen en waarden. Dit terwijl de enige gescheiden opvang die in Nederland nodig zou moeten zijn, een heel simpele is: lieden die weigeren in woord en gedrag de Nederlandse wetten, normen en waarden te respecteren, zouden in gescheiden opvang moeten zitten. Te weten, de uitzetdetentie.

We hadden om te beginnen al zeer selectief mensen moeten toelaten. Christenen, LHBT’s, Yeziden, beperkte aantallen vrouwen en kinderen. Maargoed, dat station is ruimschoots gepasseerd inmiddels, we zijn nu op een punt aanbeland dat homoseksuelen en hun belangenbehartigers blij zijn met aparte opvang, voor hun eigen veiligheid.

Ik herhaal:

In Nederland, 2016, zijn homo’s en homorechtengroepen blij met gescheiden opvang. Omdat dit voor hun veiligheid noodzakelijk is.

Ik wens iedere ‘vluchtelingen welkom’-weldoener alle ervaringen toe die LHBT’s in Nederlandse AZC’s moesten meemaken. En dan graag zonder optie voor aparte opvang. Jullie hebben ons land onherstelbaar beschadigd, en ook nog het lef gehad om mensen die waarschuwden voor deze ellende, met een superieure air weg te zetten als xenofoben en racisten. Het is allemaal jullie schuld, maar helaas dobberen we nu allemaal in hetzelfde wrakke, moreel lekke schuitje. En geen Frontex veerdienst die ons naar een veilig, Westers land kan slepen.