Buitenland

Policorwatch: DeugBritten doen massaal aangifte tegen Nigel Farage

21-07-2016 17:27

Bijna 40.000 mensen hebben gisteren aangifte gedaan tegen de voormalig UKIP-leider Nigel Farage. Dit omdat hij in de Brexitcampagne de Britten waarschuwde voor massa-immigratie en de gevolgen daarvan. En dat mag helemaal niet, zomaar hardop zeggen dat niet-westerse massa-immigratie een land over de rand van de afgrond helpt.

Ook niet als in Groot Brittanniƫ de gevolgen van die massa-immigratie al lang en breed onaangenaam duidelijk zijn in de vorm van pedofiele gangs die duizenden niet-islamitische meisjes tot slachtoffer van seksueel geweld maakten, of de onthoofding van een soldaat midden op straat of bomaanslagen in bus en metro.

Nee, waar de fatsoenlijke Brit aangifte tegen doet is een campagneposter, waarop vooral ‘etnische minderheden’ staan. Alweer: het zijn nou eenmaal de feiten, onze grenzen worden niet onder de voet gelopen door Vikingen, Saksen en Friezen, wel? Anyway, 40K mensen hebben weer heerlijk kunnen Deugen en Farage de schuld kunnen geven van de vermeende ‘piek in racistische incidenten’ rond de Brexitcampagne. De rancune om het verlies van dat referendum zit de Guardianlezende, gewonemensenhatende progressive liberal kennelijk nog erg hoog.