Binnenland

Amsterdamse ambtenaren muiten tegen genderneutrale WC’s

22-07-2016 09:19

De afgedwongen en doorgeslagen politieke correctheid van de Gemeenteraad van Amsterdam valt niet goed bij de ambtenaren die werkzaam zijn in de Stopera (het stadhuis, maar die term is veel te gewoon voor kapsonesregenten). De Telegraaf bracht de genderneutrale plasbehoeften van de Amsterdamse dossierschuivers in kaart en wat blijkt, niemand zit te wachten op gemengd toiletteren, zoals voorgesteld door de Staand Plassenhaters (SP) en aangenomen door de rest van de hoofdstedelijke poppenhuispolitiekers.

Een anonieme ambtenaar met gendergesegregeerde plasbehoeftes zou hebben opgemerkt: “Dit riekt naar een stunt, volgens mij willen de Sanitaire Prutsers (SP) gewoon lekker scoren onder transseksuelen op de vooravond van Gay Pride.” En daar heeft deze anonieme CISgender natuurlijk gewoon gelijk in. Amsterdam is al decennia niet meer de homovriendelijke gay capital van de wereld, omdat diezelfde slapjanussen die hun handje omhoog staken voor sekseloze schijthuizen niet in staat zijn het voornamelijk islamitische anti-homogeweld in de stad te beteugelen. Daarom komen de Symbool Politici (SP) maar met een foplossing: binnen de veilige muren van de Stopera de ambtenaar lastigvallen met postmoderne bullshit.

Lekker scoren voor de Safespace Partij (SP), zonder echt iets aan de problemen te doen. Nog een regenboogzebrapad, iemand?