Binnenland

Leven van dronken lomperik kapotge-Social Justice Warriord om 1 betasting

22-07-2016 15:18

Nou. De dramfeminazii kunnen tevreden zijn, gerechtigheid is geschied. Een dronken lomperik die het waagde in de kroeg een vrouw te betasten is te schande gemaakt en bijgevolg zijn huis, baan, relatie en familie kwijt. De betaste vrouw was namelijk, helaas voor hem, aandachtsorgel en beroepshysterica Rosa Timmer.

Nou moet iedereen met zijn fikken van wijven afblijven, ook van hysterische wijven en ook van Rosa Timmer. Maarja, hoe gaat dat, volle kroeg, dwalende handjes, knijpen en graaien met een slok op. Als je weet wie het gedaan heeft, kun je de plurk een knietje geven, als niet, dan denk je ‘ugh bah stomme kerels’ én door met je leven.

Surf de #zeghet-golf!

Zo niet Rosa Timmer, die heeft als onderwerp voor haar columns vooral zichzelf, maar als je nogal saai bent van jezelf en weinig meemaakt enzo, ben je een keer klaar qua onderwerp. Dus komt DAT even goed uit, als je een juweel van een slachtofferrol in de schoot geworpen krijgt! Dus zette ze alles op alles om aandacht te vragen voor zichzelf het enorme onrecht dat vrouwen wordt aangedaan. Met Peter R. de Vries bij Boulevard, je eigen aangifte filmen, blogs, twitterhype, Tweede Kamerleden op zoek naar een cause célèbre voor je leedkarretje spannen, surf die #zeghet-golf yeah baby!

Met resultaat, de dader van dit afschuwelijke misdrijf is schuldig bevonden. En hij krijgt geen straf, want met dank aan de self-righteous Social Justice Warriors of Odin-methodes van de oestrogeenlynchmobs is de mans hele leven geruïneerd. Grappig, niet, dat wie twee jaar cel voor een recidiverende roofovervaller te weinig vindt, een guurrechtse politestaatfreak is, en dat een heel leven vernietigen om een dronken graai door de slachtoffersafespacers vol-ko-men normaal en terecht wordt gevonden?

Martelaarstatus uitmelken

Timmer melkt ondertussen op haar twitter haar martelaarstatus nog wat verder uit. Ze had ook, wederom, de foto van de man bij haar tweet geplaatst, maar die hebben wij weggelaten. Niet omdat de man al genoeg gestraft is. Maar omdat hij al buitenproportioneel te veel gestraft is, en niet door een rechter maar door ordinaire eigenrichting. Want om zwaardere straffen door een rechter vragen is fascisme, maar zelf iemand zo hard straffen dat de rechter verdere straf niet nodig acht, is helemaal okee zolang je maar aan de juiste SJW-slachtoffernorm voldoet.