Binnenland

Turkse PvdA-er Almere: ‘Erdogan draagt op positieve manier steentje bij’

22-07-2016 10:55

Heel gek maar het lijkt wel of de PvdA een intern en anti-Nederlands Turkenprobleem heeft. Oh nee wacht, dat is ook gewoon zo en schreef ik jaren geleden al. De Almeerse Partij van de Armlengte (PvdA) is hier geen uitzondering op. Turks raadslid Kerim Iskender wil na de couppoging in Turkije en de gewelddadige eruptie van Turksnationalisme in Nederland graag weten hoe de Turkse vlag er in Almere bij hangt.

Het Partij van de AKPfans-raadslid wil weten ‘of de jongeren te maken hebben met intimidaties en bedreigingen sinds de coup in Turkije.’ Een legitieme vraag maar Iskender zegt ook ‘dat Erdogan de laatste jaren op een positieve manier zijn steentje heeft bijgedragen’. Wat denk je zelf, Partij van de AnatoliĆ«rs-muppet, dat jongeren na zo’n uitspraak nog open en eerlijk antwoord gaan geven op de vraag of zij last hebben van intimidatie en bedreiging?

Onthoud, kiezers: de PvdA heeft in haar geledingen ettelijke mollen van Erdogan, soms openlijk zoals de plakkerige afscheiding DENK, soms meer versluierd, zoals deze figuur in Almere. ‘Op een positieve manier een steentje bijdragen’ is volgens Iskender dus pers muilkorven, islamiseren en alle geledingen van de maatschappij zuiveren van andersdenkenden. Enfin, na het vrijdaggebed houden de Turkse Promotors van democratie Ankarastyle-ers spreekuur in Halalmere.

Lees ook: Nederlandse Turken bedreigd door Erdogan-achterban