Buitenland

Feministen weten het zeker: anti-manbeleid is het beste anti-terreurbeleid

28-07-2016 17:15

Feministen weten dingen. Zo is de Echte Vijand natuurlijk de Man, altijd, onveranderlijk, hoef je nooit over na te denken, wel zo makkelijk. Ook de recente terreurgolf is gefundenes Fressen voor luie feminazii: schuld van mannen, klaar, en nu weer genderneutraal wildbreien meisjes.

“Maar islam dan?”, vraagt de vriendelijke Hollandse papadagvader die van zijn lang-zal-zijn-leven nooit een terreurdaad zal overwegen. Zelfs zo’n brave sok laat zich de anti-Europese massamoord in 1001 ‘incidenten’ niet zomaar in de schoenen schuiven immers. Welnu, jammer de bammer, alles wat er rot is in de wereld ligt niet aan islam, en zelfs maar ten dele aan het verderfelijke Westen, het komt vooral door mannelijkheid. Toxic masculinity, om precies te zijn.

En dat is een vicieuze cirkel mensen, want dan gaan we weer stemmen op toxische mannen en willen we toxische mannelijke dingen zoals straf en terugvechten en rechtvaardigheid en raken de vrouwelijke oplossingen, zoals jaloezie, passief-agressief zwijgen en alsmaar huilen om niks in de verdrukking.

Ergo: moderne feminazii zijn dol op moslims, alleen zouden ze graag zien dat moslims dat besnijden wat serieuzer aanpakken. Graag het hele apparaat eraf, in plaats van alleen dat velletje, want voor een ware feminist is alleen ontmanning de sleutel voor al onze problemen. Toxisch zure wijven, het zijn net moslims. Ze krijgen het voor elkaar om zowel de slachtofferrol als de agressorrol simultaan te claimen.