Buitenland

‘Christelijke’ veteraan in Watauga, Texas dreigt moslims hoofd af te snijden

09-08-2016 16:04

Gelovigen en het bestuur van een moskee in Watauga, Texas voelen zich erg bedreigd nadat een anonieme man een hoeveelheid scheldwoorden en dreigementen had achtergelaten op de voicemail van de moskee. De man zegt ‘christen’ en ‘veteraan’ te zijn en waarschuwt de moslims dat ze ‘moeten oprotten als het hier niet bevalt’, zo meldt het lokale medium WFAA8.

De complete voicemail gaat als volgt:

 

“Dit bericht is voor alle moslims hier. Ik leef in Watauga. Ik ben een legerveteraan. Als jullie denken de shariawetgeving te kunnen doorvoeren in mijn omgeving, in dit land, in Texas, dan hebben jullie het mis. Heel erg mis. Jullie hebben misschien godsdienstvrijheid hier maar laat mij jullie wat vertellen. Het kan mij niet schelen wat anderen zeggen. Islam is een gewelddadige religie en daar gaan we niet achter staan. En net als ik zijn er genoeg veteranen hier in Watauga die jullie bullshit niet pikken. Fuck you, fuck Mohammed, fuck islam. Dit is Amerika. Als het je niet bevalt zoals wij het hier doen rot dan op. Want laat me jullie wat vertellen. Mensen zoals ik en mijn militaire kameraden zijn tot de fucking tanden zwaar bewapend. We zullen jullie tegenkomen op elk slagveld dat we willen. Dus vertel al je fucking islamitische pijpgrage flikkervriendjes dat ze in hun eigen fucking (onduidelijk) blijven. Laat ze op hun eigen erf blijven. Hier in Amerika geldt onze wet. We luisteren hier niet naar de shariawet. Als je wilt snijden we je hoofd af moederneuker. Hoe vind je dat? Misschien hebben we een nieuwe christelijke kruistocht nodig, ik denk van wel. En ik ben een christen, laat me je vertellen dat ik je fucking vijand ben. Ik haat je en zal nooit je fucking vriend zijn. We snijden al jullie hoofden af, snappen jullie dat? Van jullie allemaal.”

 

De moskee bevindt zich al 15 jaar in Watagua en de moslims zeggen zich er thuis te voelen. De beveiliging van de moskee is inmiddels opgeschroefd en de politie onderzoekt de zaak. Ook de FBI in Dallas zou zich er inmiddels mee bemoeien.