Policorwatch: provocerende moslima weigert handenschudden, doet verhaal

31-08-2016 09:40

RTL Nieuws sprak met de moslima die werd geweigerd voor een baan bij het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) omdat zij weigert mannen de hand te schudden. Zij is hiermee één van de vele agents provocateurs die hier in het (nu nog) Vrije Westen discussie af wil dwingen over middeleeuwse toestanden die wij allang achter ons hebben gelaten. Dit soort moslimae zijn namelijk helemaal niet vroom en kuis, maar agressief, militant en provocatief, zoals ik eerder betoogde.

Wat opvalt is dat RTL de provocateur nergens direct citeert, dat zal dan wel een voorwaarde voor het gesprek zijn geweest, en dat mevrouw uiteraard met al haar zogenaamde ‘principes’ wél lafjes anoniem wenst te blijven. Het feit dat de vrouw bij uitgerekend het COA solliciteerde, bewijst dat haar intenties niets anders om het lijf hebben dan het stoken in en ondermijnen van onze samenleving met haar radicale gedachtegoed.

Zoals het COA in haar uitstekende reactie stelt:

Hoe kan een medewerker de bewoners de Nederlandse omgangsvormen leren, zoals het handenschudden bij een begroeting, als de medewerker zich daar niet (consequent) aan houdt? Dit is verwarrend voor bewoners.

Het direct bij aankomst onrust stoken en twijfel zaaien omtrent Nederlandse normen en waarden kan op zich een succesvolle strategie zijn om radicaalislamitische doelen te bereiken, zoals daar zijn: het ontwrichten van een vrije, open samenleving. Berichten over salafisten in AZC’s die azen op de zieltjes van de nieuwkomers zijn mediabreed gebracht, van Geenstijl tot de NOS. Volkomen terecht dus om handenweigeraars (m/v) te weren uit AZC-functies. Maargoed, de kwaadaardige pinguïn en degenen die haar aansturen hebben hun zin: we hebben weer een regressieve discussie opgedrongen gekregen. Willen we niet, maar we moeten wel. Het enige dat wij kunnen doen is consequent niet toegeven aan verdere grillen en eisen van onze permanente gasten.