TPOok!

 
Binnenland

Zaanse tuigvlogger Ismail Ilgun betuigt spijt voor zijn optredens

Maar de media maakten het '20.000 x erger dan het al is'

Via zijn Facebookpagina heeft Ismail Ilgun, die bekend werd van zijn YouTube-kanaal waarop vandalisme, geweld en bedreigingen te zien waren, zijn excuses aangeboden en zijn optredens genuanceerd. Dit na een detentie van vier dagen en restricties op social media, opgelegd door de reclassering.

Hij zegt ondermeer:

Nadat ik vrij kwam mocht ik Zaandam niet in en niks plaatsen op social media terwijl er allemaal weer onzin werd geschreven en iedereen een bepaald beeld heeft gekregen van de jonge die ik niet ben, alles en wat iedereen doet komt op mijn naam en ik zeg niet dat het iemands anders schuld is. Ik beken dat ik dom gedrag heb getoond en bepaalde dingen online heb gezet die beter niet konden, maar dit had nooit zo ver moeten komen. De jongens en ik hebben dit nooit gewild, we zijn jong en onervaren en weten niks van het televisieleven of medialeven. We hebben fouten gemaakt die we konden vermijden maar die zijn eenmaal gebeurd. Maar fouten worden gemaakt in het leven als je er maar van leert, en ik heb er zeker van geleerd.

(Correcties en interpunctie toegevoegd, -AN)

Verder is er een sarcastisch dankwoord aan de media:

Bedankt voor alles media je hebt het 20000x erger gemaakt dan het al is.

In de Zaanse wijk Poelenburg is het sinds enige dagen rustig, na herhaaldelijk politie-optreden en dus de korte detentie van Ilgun. Hij en zijn familie blijven voorlopig onder toezicht van de reclassering.

Lees HIER onze berichtgeving over de Zaanse Tuigvloggers.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.