TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Tweejarig meisje ontvoerd, één van de kidnappers aangehouden door buurtbewoner

Flinke worsteling op straat, peuter mogelijk in buitenland

Aan de Amsterdamse Anfieldroad in de wijk Watergraafsmeer vond donderdagmorgen een bizarre ontvoering plaats. Het slachtoffer is de tweejarige Insiya Hemani (zie foto) en zij is mogelijk naar het buitenland meegenomen. Er waren op het moment van de ontvoering volgens de buurtbewoners meer kinderen aanwezig. Het gekidnapte meisje droeg een wit rompertje met roze opdruk.

UPDATE: Insiya Hemani is ontvoerd in opdracht van haar vader Shezad Hemani, geboren 21 augustus 1979, meldt de politie.

screen-shot-2016-09-29-at-3-26-03-pm

Een buurtbewoner heeft een van de kidnappers overmeesterd, ondanks het feit dat hij met een taser werd bewerkt, bleef hij op de ontvoerder liggen. Op beelden van AT5 is te zien dat er na de worsteling veel bloed op straat lag. De andere ontvoerder(s) zouden zijn ontkomen in een grijze auto.

Het Parool meldt:

Een andere buurman zegt dat het meisje uit het huis van haar tante en oma is ontvoerd, terwijl de moeder haar oudste kind naar school bracht. De vader zou een man uit India zijn. Morgen zou een rechtszitting zijn over de toewijzing van de kinderen, volgens de buurman, die anoniem wil blijven.

insiya-hemani

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.