Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
     
Buitenland

Meisjes in Gronaus zwembad aangerand door Afghaanse asielzoekers

'Mannen waren nog maar net in Gronau' aldus politie

Lokale krant Tubantia schrijft op gezag van de Duitse politie dat in Gronau, net over de grens bij Enschede, twee meisjes van elf jaar oud zijn lastiggevallen en aangerand door ‘een man’ en twee meisjes van veertien door drie Afghaanse asielzoekers.

De meiden van elf jaar waren aan het spelen op een drijvend matras toen de man toesloeg en daarna bleef hij de kinderen hinderlijk volgen en betasten. De meisjes gingen uiteindelijk naar huis en alarmeerden hun ouders. De dader was helaas al gevlogen.

Later werden twee veertienjarigen het slachtoffer van aanranding, toen konden de daders wél worden aangehouden. Het betrof drie Afghaanse mannen van 24, 29 en 17 jaar.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.