Binnenland

Policorwatch: ontzettend verwarde Amsterdammers leggen bloemen bij consulaat VS

10-11-2016 10:58

Megalomane special snowflakes die gaan drammen en stampvoeten als zij hun zin niet krijgen, hebben bloemen gelegd bij het Amerikaanse consulaat in Amsterdam. Zij doen zo merkwaardig omdat zij denken dat hun mening over de democratisch verkozen president van een ander, democratisch land er toe doet.

Onder een pathetische steunbetuiging liggen wat bloemen, dat zal die stoute, gemene Amerikanen léren om er zomaar een ander wereldbeeld op na te houden dan een handvol antidemocratische wereldvreemden uit Amsterdam.

Hoe het verder moet met deze mensen als zij in hun leven nóg eens moeten meemaken dat dingen niet precies gaan zoals zij willen, is niet duidelijk. Het aansteken van waxinelichtjes komt dan wel in zicht en gevreesd moet ook worden voor het publiekelijk ten gehore brengen van het lied Imagine. Laten wij hopen dat de betrokken social justice warriors met beperkte frustratietolerantie niet naar zulke maatregelen hoeven grijpen en dat de wereld zich voortaan gewoon schikt naar hun afgedwongen en doorgedramde bloementuin-illusie.