Feministen-LOL-topic: genderneutraal sneeuwruimen faalt en mansplaining kliklijn

15-11-2016 13:40

Oh Zweden. Gefeminiseerd zitplasparadijs met totalitair-‘progressieve’ neigingen. Uit het land van jihadistenknuffelaars, feminazi-mannenhaat en per kind 19 jaar zwangerschapsverlof voor mannen én vrouwen, komt vandaag weer een dosis bespottelijkheid tot ons om van te smøllen.

Genderneutrale verkeerschaos

Ja dat komt er van, die genderneutraal-waan: sneeuwruimen gaat er enorm van falen. Stockholm is na onverwacht zware sneeuwval één grote chaos, omdat de Groenen en de Sociaal-Democraten in die stad besloten dat er voortaan aan genderneutrale sneeuwruiming moet worden gedaan. Zit zo: vrouwen fietsen en wandelen meer, autorijden is masculien. Qua gelijke behandeling is het daarom beter om fiets- en wandelpaden 50/50 met autowegen sneeuwvrij te maken.

En, heel gek, extreemlinks luchtfiets-idealisme blijkt ontzettend matig te stroken met een naar dingetje genaamd ‘realiteit’ dat altijd weer de kop opsteekt. Want het verwijfd sneeuwvrij gemaakte Stockholm staat muurvast (m/v).

Mansplaining-kliklijn

Door naar kantoor. De Zweden die ondanks het genderneutraal sneeuwruimen hun werkplek weten te bereiken, wacht een volgende feminazi-boobytrap: de oestrogeen-gestapo heeft namelijk via de vakbond een kliklijn opgezet voor vrouwen die het gevoel (altijd een gevoel, nooit feiten of bewijzen) hebben dat mannen ze onderdrukken door iets uit te leggen, het zogenaamde ‘mansplaining‘.

In de praktijk zal dat ongeveer zo gaan:

– Sven, mijn document wil niet printen. Volgens mij is deze printer stuk.
– Heb je de juiste printer geselecteerd, Ingrid?
– Ja eh weet niet, gewoon de bovenste toch?
– Laat es kijken. Eh nee, die printer die je hebt geselecteerd staat bij HR, en ik zie geen foutmelding dus hij heeft je printjes gewoon afgedrukt lijkt mij.
– Oh…
– Is er iets?
– Ik dacht dat hij het niet deed dus ik heb mijn jaarrapportage wel een keer of 14 opnieuw laten printen..
– *zucht* Nou onthoud het dan voor een volgende keer: HR Printer Inkjet 2000 is dus die van HR.
– Seksist! Ik bel de vakbond!

En daar gaat Sven, een aantekening in zijn personeelsdossier en een verplichte cursus genderneutraal nooit vrouwen tegenspreken. Want ja, in de strijd naar gelijkheid komt logisch nadenken op het tweede plan en is mannen uitschelden en verdachtmaken helemaal prima en løk.