Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Buitenland

Oostenrijkse vrouw schiet vijf familieleden dood, daarna zichzelf

Moeder, broer, drie kinderen afgeslacht

Tags:

Een 35-jarige vrouw heeft in het Oostenrijkse Bƶheimkirchen vijf familieleden doodgeschoten en daarna de hand aan zichzelf geslagen. Volgens Oostenrijkse media schoot ze haar moeder (59), haar broer (40) en haar eigen drie kinderen tussen zeven en tien jaar dood en maakte zij toen een einde aan haar leven.

Het drama vond plaats in een gezinswoning in Schildberg, onderdeel van de gemeente Bƶheimkirchen. Een buurman had alarm geslagen omdat hij had gemerkt dat de kinderen al een paar dagen niet op school waren verschenen. Toen de politie in het huis ging kijken, werden de lichamen van de familieleden ontdekt.

Over de achtergronden van het familiedrama is niets bekend. Bƶheimkirchen ligt bij Sankt Pƶlten ten oosten van Wenen.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.