Opinie

Europese denktank: ‘Rusland zou nieuwe groepsaanrandingen kunnen organiseren in Duitsland’

15-12-2016 19:28

 

“Duitse veiligheidsdiensten moeten voorbereid zijn op alles. Opnieuw massale aanrandingen zou één van de ergste dingen zijn die er kunnen gebeuren.

In Duitsland is de wetgeving rond aanranding en seksueel lastigvallen erg beperkt. Er zijn teveel mazen in de wet. Als mensen niets stelen en niemand verkrachten heb je wel de enorme publieke ophef maar je kunt er bijna niks tegen doen omdat er juridisch niets te halen valt.

Dit soort aanrandingen zijn dus vrijwel risicoloos want de straf is nooit hoog en het is ondoenlijk om het te onderzoeken.

De Russen proberen altijd het politieke systeem te splijten en vluchtelingen zijn de grootste splijtzwam in de Duitse samenleving.”

 

Het zit dus ongeveer zo: eerst gebeurden er dingen waarmee niemand rekening had gehouden, zoals bijvoorbeeld het kiezen van Donald Trump als president. Toen bleek dat niet de Amerikanen voor Trump hebben gekozen maar dat het allemaal de schuld is van Russische ‘hackers’ (en van nepnieuws, maar dat is ook Russisch natuurlijk). En nu zijn we al zover dat de Russen bij voorbaat al schuldig zijn aan alles wat in de toekomst eventueel misgaat, zoals de winst van de AfD bij de aankomende Duitse verkiezingen (nepnieuws he, en hackers natuurlijk). Maar het blijft niet bij Hackers alleen, kennelijk zijn er ook Russische geheim agenten actief die Gemene Dingen organiseren, zoals bijvoorbeeld groepsaanrandingen die worden gepleegd door vluchtelingen. En u maar denken dat het aan die vluchtelingen ligt. Natuurlijk niet, gekkie! Het zijn de Russen!

Quote afkomstig van ene Gustav Gressel, die werkt voor een ‘pan-Europese denktank’, wat dan weer via Heatstreet tot ons komt.