Stichting Democratie en Media gaat met Soros-geld Tweede Kamerverkiezingen beïnvloeden

19-12-2016 12:56

Carel Brendel dook in de opmerkelijke oproep van de omstreden Stichting Democratie en Media (SDM) om plannen in te dienen teneinde ‘moslimdiscriminatie’ te bestrijden. SDM looft subsidie uit aan de beste voorstellen. Uw boerenverstand kan bedenken dat de woorden ‘moslimdiscriminatie’ en ‘subsidie’ werken op vage islamoclubjes en wegmetons-hippies als kortgerokte meisjes op Keulse Nieuwjaarsvierders: graaien maar. Er is dus geld te vergeven voor plannen en, saillant detail:

Let op: Voor initiatieven die inspelen op de aanloop van de Tweede Kamerverkiezingen geldt een vervroegde deadline: uiterlijk 15 januari 2017. Voor initiatieven die gekoppeld zijn aan de Kamerverkiezingen geldt echter een versnelde procedure.

Geld van George Soros

Maar zoals Brendel aantoont is de subsidiepot afkomstig van niemand minder dan George Soros en zijn Open Society Foundations (OSF). De projectleidster van het subsidieplan is Maartje Eigeman, en die is ook consultant bij de Nederlandse en Zweedse tak van OSF.

George Soros’ OSF en SDM zijn dus van plan veel geld te investeren in het beïnvloeden van de Nederlandse verkiezingen (En dat is niet voor het eerst). Terwijl de Duitse overheid jammert over ‘nepnieuws’ en middels hoge boetes Facebook wil censureren, en men terecht schande spreekt van de vermeende Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen, vindt SDM het dus wel volkomen normaal om met Soroscentjes de opinie en dus de verkiezingen in Nederland te beïnvloeden.

Is dat erg dan? Moslimdiscriminatie is toch ook niet in de haak?

Hee, de moslimbroeders!

Klopt, een mens mag nooit gediscrimineerd worden om zijn geloof. Maar zoals Brendel ook uitgebreid onderbouwt: Soros’ OSF ligt al jaren in bed met de Europese moslimbroederschap. Onder dezelfde deken. Stevig ingestopt. En die Moslimbroeders hebben als speerpunt om islamkritiek indien mogelijk gewoon te verbieden en te smoren met de niet bestaande dooddoener ‘islamofobie’.

Dat Stichting Democratie en Media van twijfelachtig allooi is, mag geen nieuws heten. Maar dat zij zich nog altijd ideologisch verwant voelen aan de verzetshelden die ooit Het Parool oprichtten, wordt allengs schrijnender.

En let u een beetje op, de komende verkiezingen, dat u uw stemgedrag niet laat kopen door ome Soros?