avatar
   
Binnenland

Politiewagen rijdt 5 meisjes aan door ijzel

Twee lichtgewonden

Een politiewagen is zondagochtend vroeg in het Noord-Brabantse Heeze aangereden tegen vijf meisjes die daar liepen. Het voertuig gleed door de gladheid in een flauwe bocht van de weg. Bij een van de meisjes raakte een schouder uit de kom. Een ander moest uit voorzorg een nachtje in het ziekenhuis blijven. De andere drie zijn ook nagekeken, maar zij konden naar huis.

De agenten in de auto raakten niet gewond. De bestuurder heeft nog geprobeerd de meisjes te ontwijken, maar door de gladheid lukte dat niet. De politiewagen is tegen een boom gegleden en vlak voor een volgende boom tot stilstand gekomen

De meisjes van zestien en zeventien jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Heeze, Hellevoetsluis en Geldrop.

De Landelijke Eenheid van de politie doet onderzoek naar het ongeluk.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.