Zucht. Ziet u een lelijk wijf met een roze muts? Uitlachen verplicht!

14-01-2017 16:33

Nou nu heeft president-elect Trump dus echt een heel groot probleem hoor. Een massale volksbeweging van oestrogeenoverschottigen is op gang gekomen tegen zijn aanstaande bewind en het belooft een keiharde guerillastrijd te worden. Wat gaan de zure gistcultuurtjes doen dan?

Houdt u vast.

Het is maar de vraag of deze actie niet balanceert op het randje van wat nog legaal is qua pressiemiddel. Maar de feministen gaan dus roze mutsjes breien. Tegen Trump. That’s right. Lelijke mokkels gaan het straatbeeld nog verder verpesten door op hun weinig aanminnige hoofdjes een roze muts te parkeren, de agressief-potteuze associatie met ‘roze muts’ is beslist geen toeval natuurlijk.

Dus bent u een humorloze vrouw (pleonasme, okee) met policoritis vaginalis (een zure, extreem lastig uit te roeien kruis-liezenschimmel), met een beperkte realiteitstolerantie en een drammerige vorm van feminisme en/of veganisme en/of Deugen: haal de breinaalden maar uit het vet/de illegale abortus en maak uzelf herkenbaar voor de rest van de wereld met een Roze Muts. Brei er eventueel flapjes aan als u het klimaat als érg Guurrechts ervaart.