Binnenland

Witte elite-fopministes geven stemadvies: hoe islamitischer, hoe beter

07-03-2017 14:53

Een stemwijzer voor vrouwmensen waarin DENK op de vierde plek eindigt, moet gemaakt zijn door een ayatollah. Of, zucht, door elitaire islamofiele vrouwtjes die zich ‘feminist’ noemen en geregeld in groepsmaandverband komen uitlekken op Amsterdamse bijeenkomsten. DENK is gewoon hartstikke vóór het apart ophokken van de vrouwtjes en als je de stemwijzer zo eens leest, ga je ze nog gelijk geven ook.

De meisjes en meisjes-achtigen (want hee, dat je sekse gewoon biologisch bepaald is en vast ligt is ook maar een onderdrukkend patriarchaal concept!) hebben een dramlijstje jengelpunten manifest gebaard, dat zij vervolgens vergeleken met de programma’s van de politieke partijen.

Dat gaat over vrouwendingen als zwangerschap en het niet-bestaande gedoe met loonkloof en glazen plafond, maar ook over vluchtelingen (zielig), islamofobie (gemeen, islam is LIEV) en koloniaaldingen (slachtoffers, worden feminazii geil van).

Anyway, klik zelf eens rond in deze psychotische toverbal: onder ieder laagje waanzin dat oplost, verschijnt een nieuwe tint irrationaliteit.