Voorbij het eigen gelijk
 
 
Binnenland

Jongens van 13 en 15 jaar oud aangehouden met wapens in Koog aan de Zaan

Wapenbezit door 'jongeren': stroomstootwapens, wapenstok en luchtdrukpistool

Twee jongens van dertien en vijftien jaar oud zijn maandagavond door de politie gepakt in Koog aan de Zaan voor wapenbezit. Agenten kwamen af op een melding dat er twee jongens met bivakmutsen en een taser liepen. Bij aankomst op het Zuideinde zagen ze dat het duo spullen weggooide.

Het bleek te gaan om twee stroomstootwapens en een luchtdrukpistool. Bij het fouilleren van de twee uit Zaandam vonden de agenten ook nog een wapenstok en een lege patroonhouder. Daarop werden ze rond 21.45 uur aangehouden.

(ANP, eerder werd abuisievelijk door ANP gemeld dat de arrestatie in Amsterdam Noord was, dit artikel is gecorrigeerd)

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.