Moslimstudenten VU eisen grotere gebedsruimte in de universiteit

21-03-2017 13:08

De moslimstudenten aan de VU eisen een nieuwe, of grotere, gebedsruimte. Volgens de studenten is de huidige ruimte te klein en dat vinden ze niet brandveilig. Vooral tijdens het vrijmibo-gebed is de ruimte te krap

De ruimte is in 2014 opgeleverd na het welbekende islamitische eisen en drammen overleg met het VU-bestuur, compleet met sekse-apartheid en alcoholvrije lanceerborrel. Maar hoe dat gaat met moslims, als je gezellig meebuigt met ze naar Mekka worden het er meer, meer, meer en krijgen ze praatjes en nu moet er aan de universiteit (!!) dus een groter, nieuwer, beter bidhok komen.

De Vrije Universiteit van TeheranAmsterdam staat er om bekend geregeld met beide benen in de ‘diversiteit yay en seculier onderwijs nay’ val te lopen, dus vermoedelijk komt er binnenkort een tweede relitoko in de VU voor de dramlims die graag van Nederlands onderwijs willen profiteren.

UPDATE:
Vrouwen worden bij drukte gewoon geweigerd in het bidhok aan de door de Nederlandse staat gefinancierde universiteit, door onze nieuwe diversiteitsliefhebbers.

Beeld: de VU introdagen