Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Buitenland

Courantenlezer klaagt over bezorging, bezorger steekt klagende courantenlezer dood

In Duitsland

Tags:

Een ruzie tussen een krantenbezorger en een klagende klant is compleet uit de hand gelopen in het Noord-Duitse Lüneburg. De bezorger trok een mes en stak het slachtoffer meerdere keren. De man overleefde het niet, meldde de politie zondag.

Het 51-jarige slachtoffer had verscheidene keren geklaagd over problemen rond de bezorging. Dat leidde zaterdagmiddag buiten het huis van de man tot een confrontatie met de bezorger (42). Na de steekpartij werd de vermeende dader overmeesterd door een 23-jarige getuige, die de verdachte overdroeg aan de politie.

Het slachtoffer liep meerdere steekwonden op in zijn bovenlichaam en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed hij later. De politie onderzoekt de zaak.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.