Buitenland

Duits stel in tent aangevallen, vrouw verkracht

02-04-2017 16:01

De politie van Bonn zoekt een gewelddadige zedencrimineel die vanochtend een kamperend koppeltje mishandelde en bedreigde, waarna de vrouw werd verkracht. Het misdrijf vond plaats op een kampeerplek in natuurgebied Siegaue, dat is gelegen in district Bonn-Geislar aan de Rijnoever.

De onbekende aanvaller drong omstreeks half een de tent binnen en belaagde er een vrouw van 23 jaar en een 26-jarige man. Daarna werden de kampeerders bedreigd “met een groot mes”, schrijft Focus.de. Buiten de tent vond vervolgens de verkrachting plaats.

Na de aanval vluchtte de nog niet gearresteerde dader in de richting van de Rijn. Het gaat om een “180 centimeter lange, donker getinte man van 20 tot 30 jaar die gebroken Engels sprak”.

Pas na afloop van het misdrijf durfde de 26-jarige man, die hevig was bedreigd, de politie te bellen. Daarna werd de vrouw per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie is nog bezig met het onderzoek naar de verkrachting. Vannacht werd onder meer een helikopter ingezet om de dader op te sporen.