avatar
   
Binnenland

Tsunami van reizigers klaagt staatsbedrijf Schiphol aan

Staatsbedrijf Schiphol, een soort van staatsbedrijf NS

Tags:

Schiphol kan duizenden claims van reizigers verwachten. Mensen die hun vlucht hebben gemist door urenlange wachttijden voor veiligheidscontroles, willen hun geld terug. Velen stappen naar de rechter, aldus De Telegraaf. Het is in Nederland nog niet eerder voorgekomen dat een luchthaven wordt aangeklaagd voor schade als gevolg van vertraging.

Er is na de rampzalig verlopen meivakantie een stortvloed aan klachten bij juristen, reisbureaus, incassobureaus, rechtsbijstandverzekeraars en reizigersclubs binnengekomen. “Schiphol is ernstig tekort geschoten. Dat gaan we aan de kaak stellen”, zegt directeur Marinus Hoorntje van consumentenorganisatie ReisRecht.

Anp

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.