TPOok!

 
Binnenland

Konijnenviller wil zijn werk livestreamen op Facebook, dierengekkies gooien eieren

Tolerante, respectvolle dierenliefhebbers spoten ook troep in de sloten van de slachtlocatie

Een man die zichzelf ‘Herman de Viller’ noemt, gaat in een livestream op Facebook een konijn villen. Dat zou afgelopen zaterdag al gebeuren, maar toen werd zijn locatie ontdekt. Onbekenden gooiden eieren tegen de ruiten en spoten ‘troep’ in de sloten, aldus de Gelderlander.

‘Herman’ heeft een nieuwe locatie gevonden en gaat alsnog een konijn villen. Het is nog niet bekend wanneer dat gebeurd. Achter de Facebookpagina zou een slager uit het dorp Wekerom zitten. Baasjes kunnen hun dode konijn laten villen zodat ze de vacht als aandenken overhouden. En wie wil kan het vlees krijgen om op te eten.

(ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.